HomeКатегорияЕвропа

Загреб е създаден за разходки. Разходете се из червения покрив и калдъръмена слава на Горния град, осеян с църковни кули. Издърпайте врата си, за да видите куполите и украсените горни етажи на пенистата каша на долните градове от сецесионни, необарокови и арт деко сгради.

destination-belgrade-06
destination-belgrade-04
destination-belgrade-03

Откровен, приключенски настроен, горд и дързък: Белград в никакъв случай не е „хубава“ столица, но неговото шумно изобилие го прави един от най-случващите се градове в Европа. Докато се стреми към по-светло бъдеще, хаотичното му минало се разкрива пред очите ви.

destination-barcelona-04
destination-barcelona-03
destination-barcelona-01

Барселона е очарователен морски град с безгранична култура, легендарна архитектура и сцена за пиене и хранене от световна класа. Извисяващи се храмови колони, древни градски стени и подземни каменни коридори осигуряват прозорец към Барсино от римската епоха.

destination-london-08
destination-london-07
destination-london-06
destination-london-04
destination-london-01

Един от най-посещаваните градове в света, Лондон има по нещо за всеки: от история и култура до изискана храна и добри времена. Потънали в историята, богатите шевове на отварящата очите древност в Лондон са навсякъде. Сградите на града са поразителни етапи в уникална и завладяваща биография.

destination-berlin-05
destination-berlin-06
destination-berlin-02

Комбинацията от блясък и пясък в Берлин е длъжна да хипнотизира всички онези, които искат да изследват живата му култура, модерна архитектура, страхотна храна, интензивни партита и осезаема история. Бисмарк и Маркс, Айнщайн и Хитлер, JFK и Боуи, всички те са оформили - и са били оформени от - Берлин.

destination-athens-01
destination-athens-05

С еднакви мерки за гръндж и грация, Атина е опияняващ микс от история и острота. Великолепният Акропол, видим от почти всяка част на града, е центърът, около който все още се върти Атина.

destination-reykjavik-01
destination-reykjavik-02
destination-reykjavik-03
destination-reykjavik-04

Най-северната столица в света съчетава цветни сгради, странни, креативни хора, ококоряващ дизайн, див нощен живот и капризна душа Наскоро в столицата се наблюдава скок в отворите на ресторанти, много от най-високите стандарти и изразяващи всякакво кулинарно творчество.

destination-netherlands-01
destination-netherlands-04

Популярното схващане за третия по големина град в Холандия е за величествено царствено място, населено с бюрократи и бизнесмени. Лесно за разглеждане пеша или с трамвай, това е страна, която обилно награждава тези, които остават за няколко дни.

Бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте изключителни оферти за първа минута директно във входящата си поща.

    Посетете ни в социалните мрежи

    Посетете ни в социалните мрежи

    Изработено от Weber © 2021 Всички права запазени Tina Tours