ЕвропаБерлин

Комбинацията от блясък и пясък в Берлин е длъжна да хипнотизира всички онези, които искат да изследват живата му култура, модерна архитектура, страхотна храна, интензивни партита и осезаема история. Бисмарк и Маркс, Айнщайн и Хитлер, JFK и Боуи, всички те са оформили - и са били оформени от - Берлин.
Високо на историята

Бисмарк и Маркс, Айнщайн и Хитлер, JFK и Боуи, всички те са оформили – и са били оформени от – Берлин, чиято богата текстурирана история се изправя срещу вас на всяка крачка. Това е град, който организира революция, със седалище на нацистите, бомбардиран на парчета, разделен на две и накрая се събра отново – и това беше точно през 20-ти век! Разходете се по останките от Берлинската стена, удивете се на великолепието на пруски дворец, посетете контролно-пропускателния пункт Чарли или застанете в самата стая, където е планиран Холокостът. Берлин е като безкрайно завладяващ 3D учебник, където миналото е много присъстващо, където и да отидете.

https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-berlin-08.jpg
Party Paradise

Забравете за Ню Йорк – Берлин е градът, който наистина никога не спи. Понякога изглежда така, сякаш берлинчани са лотосите на Германия, хора, които не обичат нищо повече от доброто прекарване. Големият партиен спектър в града се грижи за всеки вкус, бюджет и възрастова група. От малки сутеренни клубове до индустриални техно храмове, бирени градини с кестени до изискани коктейлни каверни, пикантни кабарета до приятни за ухото симфонии – Берлин предлага горещи стъпки одисеи, и то не само след като се стъмни и през уикендите, но почти 24/7. Съберете своята издръжливост!

https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-berlin-07.jpg
Културен тренд

Що се отнася до творчеството, небето е ограничено в Берлин, който е една от големите стартиращи столици в Европа. През последните 20 години градът се превърна в гигантска лаборатория за културни експерименти благодарение на дух, който подхранва и насърчава нови идеи, както и на някога изобилие от пространство и евтин наем. Въпреки че последните две от тях определено са в миналото. Най-добрите международни изпълнители все още украсяват театралните, концертни и оперни сцени в Берлин; международни световни звезди на изкуството като Олафур Елиасон и Джонатан Мийз правят своя дом тук; и Клуни и Ханкс снимат блокбъстъри в германската столица. Високо, ниско и всичко между тях – има достатъчно място за пълната гама от културно изразяване.

https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-berlin-01.jpg
Спокоен начин на живот

Берлин е голям мултикултурен мегаполис, но дълбоко в себе си поддържа непретенциозния чар на международното село. Местните и емигрантите следват кредото „живейте и оставете да живеят“ и поставят по-голям акцент върху личната свобода и творческия начин на живот, отколкото върху материалното богатство и символите на статуса. Кафенетата са задръстени по всяко време, пиенето е религиозен обред и клубовете продължават през уикенда до понеделник. Като размер, Берлин е доста голям, но ключовите му области са чудесно компактни и лесно се придвижват пеша, с колело или с обществен транспорт.

Check out these
Awesome Tours

ЗАПИТВАНЕ
Площ:
891.8 km²
Височина:
34 m
Население:
3.47 милиона (2015)
Кмет:
Майкъл Мюлер
Споделете в социалните мрежи
Бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте изключителни оферти за първа минута директно във входящата си поща.

    Изработено от Weber © 2021 Всички права запазени Tina Tours