АвстралияСидни

Сидни, впечатляващо облечен около великолепното си пристанище и плажове, има визуален фактор уау като няколко други града. Издраскайте повърхността и тя става само по-добра. Националните паркове звънят в града и проникват право в сърцето му. Големите парчета пристанище все още са с храстови ресни, докато парковете пробиват път през небостъргачи и предградия.
От дивата страна

Националните паркове звънят в града и проникват право в сърцето му. Големи парчета пристанище все още са с храстови ресни, докато парковете пробиват път през небостъргачи и предградия. Следователно местните създатели се появяват на най-изненадващите места. Облаци летящи лисици минават надвечер в полумрак и прекарват нощта, шумолейки из крайградски смокини; големи паяци забиват ъгли на стените на дневната; опосумите дрънкат над покриви на къщи на тераси; и какадута със сяра, крещящи от парапетите на градските балкони. Понякога конкретната джунгла на Сидни изглежда по-скоро като истинска – и това не прави ли я още по-вълнуваща?

След мрака

След мързелива събота на плажа, урбанизираните Сиднисейдъри подсипват дискотеката, удрят душовете и се отправят отново. Винаги има нов ресторант, който да опитате, бар под прикритие за лов, хип бенд, който да проверите, спортен екип, на който да викате, шоу, за да видите или лудо парти, на което да присъствате. Претенциите на града към блясъка са добре балансирани от небрежност, което означава, че на повечето места ще ви хладна тениска и подредени чифт дънки. Но ако искате да се облечете и покажете, има много възможности за това сред искрящите пристанищни светлини.

Осъществяване на изблик

Определен точно толкова от пресеченото си тихоокеанско крайбрежие, колкото и от изящното му пристанище, Сидни разчита на крайбрежната си обстановка, за да попълни запасите си от чар; дръжте се твърде далеч от водата и очарованието изведнъж се изпарява. Скочете на ферибот и Сидни е вашата стрида – пристанището задържа двете половини на града достатъчно отдалечени, за да разкрие изобилие от бисери. На брега Австралия рязко завършва в отвесни стени от пясъчник, прекъснати от дъги от златист пясък. През лятото те са покрити с бронзови тела, които се възползват максимално от климат, който насърчава общуването на открито, упражненията, флирта и забавленията.

https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-sydney-08-640x427.jpg
https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-sydney-07-640x427.jpg
https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-sydney-06-640x427.jpg
https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-sydney-03-640x427.jpg
https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-sydney-01-640x427.jpg
Показване на пони

Brash е думата, която неминуемо се връзва, когато става въпрос за описване на Харбър Сити, и нека си го признаем, в сравнение с австралийските си побратимени градове, Сидни е силен, безкомпромисен и във ваше лице. Тук фойерверките са по-ослепителни, токчетата са по-високи, телата по-изискани, контактните спортове по-брутални, старлетите по-лъскави, плъзгащите кралици по-блестящи и цените по-високи. Най-добрите австралийски музи, гурмани, актьори, борсови посредници, модели, писатели и архитекти се стичат в града, за да направят своя отпечатък и ефектът е ослепителен: хиперенергичен, амбициозен, оптимистичен и безпринципен пазар на душата, където всичко отива и всичко обикновено се прави .

https://tinatours.bg/wp-content/uploads/2018/09/destination-sydney-02-1280x854.jpg
Площ:
12,368 km²
Височина:
90 m
Население:
4.029 милиона (2011)
Кмет:
Детелина Маргарет Мур
Споделете в социалните мрежи
Бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте изключителни оферти за първа минута директно във входящата си поща.

    Посетете ни в социалните мрежи

    Посетете ни в социалните мрежи

    Изработено от Weber © 2021 Всички права запазени Tina Tours