Северна АмерикаСан Франциско

Помислете за постоянно издадено разрешение да бъдете необичайни: други градове може да ви изненадат, но в Сан Франциско ще изненадате себе си. Тук обикновено започват добри времена и социални революции, от маниакални златни трески до блажени хипи.
Необичайни представи

Помислете за постоянно издадено разрешение да бъдете необичайни: други градове може да ви изненадат, но в Сан Франциско ще изненадате себе си. Тук обикновено започват добри времена и социални революции, от маниакални златни трески до блажени хипи. Ако има ход на скейтборд, който все още не е разрушен, технология все още е немислена, стихотворение остава неизказано или зелена схема е непроверена, има вероятност тук да се случи. Да, точно сега. Този град е загубил почти всичко при земетресения и хазартни игри, но никога не е имал нерви.

Вземете палтото си и шепа блясък и влезте в страната на мъглата и приказността. Толкова дълго, задръжки; здравей, Сан Франциско.

Храна & amp; Пийте

Всяка налична технология, измислена в залива, е необходима за вземане на решения за вечеря в този град, като най-много ресторанти и фермерски пазари на глава от населението в Северна Америка се доставят от пионерски местни биологични ферми. Сан Франциско поставя златния стандарт за салоните на Дивия Запад, но пиенето е прогонено под земята през 20-те години с забрана. Днес Сан Франциско празнува своите спикейки и реколта салони – и с Wine Country и местните дестилатори, осигуряващи стабилно снабдяване с най-добрите американски буки, Западът остава див.

Естествени върхове

Калифорния е един грандиозен, мащабен жест – дълга ръка, прегръщаща Тихия океан – а полуостровът 7 на 7 мили в Сан Франциско е палец, насочен оптимистично нагоре. Приемете това като намек, за да погледнете нагоре: ще забележите кривите викториански линии на покрива на Сан Франциско, изваяни от вятъра върхове на дървета и мъгла, спускащи се над моста Golden Gate. Глави са постоянно в облаците на върха на 43-те хълма на Сан Франциско. Кабинковите лифтове осигуряват лесен достъп до руските и Nob Hills, а великолепните панорами възнаграждават лозунга до Coit Tower – но най-вълнуващите върхове се печелят по стълбищните разходки на градината на Telegraph Hill и походите с вятър около Land’s End.

Микроклимат в квартала

Микроклиматите добавят магически реализъм към дните на Сан Франциско: когато вали във външното течение на парка Golden Gate, в Мисията може да е слънчево. Разликата от няколко градуса между кварталите дава разрешение за сладолед от осолен карамел в парка Долорес или прибързано отстъпление за тропическа жега в купола на тропическите гори на Калифорнийската академия на науките. Този град ще ви даде настръхване една минута, а на следващата ще ви затопли до сърцевината.

Площ:
121.4 km²
Височина:
16 m
Население:
870,887 (2016)
Кмет:
Садик Аман Кан
Споделете в социалните мрежи
Бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте изключителни оферти за първа минута директно във входящата си поща.

    Посетете ни в социалните мрежи

    Посетете ни в социалните мрежи

    Изработено от Weber © 2021 Всички права запазени Tina Tours