HomeСан ФранцискоСан Франциско

Помислете за постоянно издадено разрешение да бъдете необичайни: други градове може да ви изненадат, но в Сан Франциско ще изненадате себе си. Тук обикновено започват добри времена и социални революции, от маниакални златни трески до блажени хипи.
destination-san-francisco-01
destination-san-francisco-02

Помислете за постоянно издадено разрешение да бъдете необичайни: други градове може да ви изненадат, но в Сан Франциско ще изненадате себе си. Тук обикновено започват добри времена и социални революции, от маниакални златни трески до блажени хипи.

Загреб е създаден за разходки. Разходете се из червения покрив и калдъръмена слава на Горния град, осеян с църковни кули. Издърпайте врата си, за да видите куполите и украсените горни етажи на пенистата каша на долните градове от сецесионни, необарокови и арт деко сгради.

destination-belgrade-06
destination-belgrade-04
destination-belgrade-03

Откровен, приключенски настроен, горд и дързък: Белград в никакъв случай не е „хубава“ столица, но неговото шумно изобилие го прави един от най-случващите се градове в Европа. Докато се стреми към по-светло бъдеще, хаотичното му минало се разкрива пред очите ви.

destination-moscow-04
destination-moscow-03

През всеки сезон, по всяко време на деня, Москва вълнува посетителите със своята артистичност, история и величие. Самата основателка на града (и може би страната), Кремъл и Червеният площад все още са в сърцето на Москва - исторически, географски и духовно.

Гледайки миналото и бъдещето, Токио заслепява със своята традиционна култура и страст към всичко ново. Оттогава Токио строи, като разширява границите на възможното върху гъсто населената земя, застрашена от земетресения, добавяйки все по-високи, по-лъскави структури.

destination-new-york-05
destination-new-york-01
destination-new-york-03

За повечето, всяко пътуване до Empire State започва или завършва в емблематичния му мегаполис: Ню Йорк. Ако обаче ограничите пътуванията си само до петте района, пропускате значителна сума.

destination-barcelona-04
destination-barcelona-03
destination-barcelona-01

Барселона е очарователен морски град с безгранична култура, легендарна архитектура и сцена за пиене и хранене от световна класа. Извисяващи се храмови колони, древни градски стени и подземни каменни коридори осигуряват прозорец към Барсино от римската епоха.

destination-london-08
destination-london-07
destination-london-06
destination-london-04
destination-london-01

Един от най-посещаваните градове в света, Лондон има по нещо за всеки: от история и култура до изискана храна и добри времена. Потънали в историята, богатите шевове на отварящата очите древност в Лондон са навсякъде. Сградите на града са поразителни етапи в уникална и завладяваща биография.

destination-berlin-05
destination-berlin-06
destination-berlin-02

Комбинацията от блясък и пясък в Берлин е длъжна да хипнотизира всички онези, които искат да изследват живата му култура, модерна архитектура, страхотна храна, интензивни партита и осезаема история. Бисмарк и Маркс, Айнщайн и Хитлер, JFK и Боуи, всички те са оформили - и са били оформени от - Берлин.

destination-sao-paolo-02
destination-sao-paolo-03

Сао Пауло е чудовище. Огромна, плашеща и поне на пръв поглед никаква голяма красота. Това е труден град за овладяване на пътника и такъв, който може да не изглежда струващ потта.

Бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте изключителни оферти за първа минута директно във входящата си поща.

    Изработено от Weber © 2021 Всички права запазени Tina Tours